Kennisbank

Hoe zet ik mijn zakelijke e-mail op mijn Iphone?  Print dit artikel

Volg de volgende 5 stappen om je zakelijke e-mail toe te voegen aan je Iphone.

Stap 1. Selecteer de instellingen op je iPhone of iPad en kies voor Mail, Contacten, Agenda.

Stap 2. Als je dat hebt gedaan klik je op Account toevoegen en dan op Anders.

Stap 3. Klik op E-mailaccount toevoegen en vul de volgende gegevens in: De naam en het volledige e-mailadres, het wachtwoord en de beschrijving.

Stap 4. Kies voor volgende en imap. Vul de gegevens in. Bij gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres en wachtwoord. Uitgaande mailserver is mail.jouwdomeinnaam.nl

Bij de (uitgaande) SMTP-server vul je het volgende in: Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres, wachtwoord en de smtp is mail.jouwdomeinaam.nl. Als dat klaar is klik je op volgende.

Stap 5. Schakel naar wens de synchronisatie van notities in en klik op 'Bewaar'.

Gefeliciteerd! Het is je gelukt om jouw bedrijfs e-mail te installeren op je Iphone!